Date: |
2017-18 |
Abstract: |
L'assignatura de Legislació Alimentaria és una assignatura transversal i fonamental que pretén que l'alumne sigui capaç de conèixer el marc legal per interpretar, aplicar i desenvolupar els principis normatius de dret alimentari i les normes específiques que regulen tot el sector agroalimentari des de la producció primària fins el consumidor. Objectiu general: Identificar, analitzar i aplicar el sistema normatiu en totes i cadascuna de las fases de producció i comercialització dels aliments. Objectius específics: Dotar als estudiants del Grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments de les eines jurídiques , tècniques i pràctiques per a un correcte coneixement del marc legal espanyol, europeu i internacional, que en general esdevingui útil per a la practica professional. Desenvolupar els objectius de la normalització i legislació dels aliments per tal de: 1 - protegir al consumidor - establir practiques equitatives - establir normes a nivell regional, nacional i mundial - determinar prioritats - fer la publicació i divulgació de les normes. |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: |
Català |
Studies: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Study plan: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Objecte d'aprenentatge |