¿Qué hay en el menú? Adaptación alimentaria a los preceptos religiosos
Pozo Povill, Miriam
Griera i Llonch, Ma. del Mar, 1978-, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Sociologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Date: 2017
Description: 30 pag.
Abstract: La adaptación de la alimentación a los preceptos religiosos es por ahora un tema poco estudiado en el ámbito científico, aunque se encuentra en un creciente interés social. De esta manera, el propósito del trabajo es analizar los discursos que se crean de los diferentes actores implicados entorno de la adaptación de la alimentación a los preceptos religiosos en los comedores escolares.
Abstract: La adaptació de l’alimentació als preceptes religiosos és per ara un tema poc estudiat en l’àmbit científic, encara que es troba en un creixent interès social. D’aquesta manera, el propòsit del treball és analitzar els discursos que es creen dels diferents actors implicats al voltant de l’adaptació de l’alimentació als preceptes religiosos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà.
Studies: Sociologia [2500262]
Study plan: Graduat o Graduada en Sociologia [819]
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Subject: Preceptos religiosos ; Alimentación religiosa ; Halal ; Segregación alimentaria ; Preceptes religiosos ; Alimentació religiosa ; Segregació alimentària



30 p, 798.3 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Political Science and Sociology. Bachelor's degree final project

 Record created 2017-07-27, last modified 2018-10-21



   Favorit i Compartir