Treball de Fi de Màster [42912]
Martínez Perea, Vicente (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2017-18
Resum: L'objectiu últim d'aquest mòdul és realitzar la presentació pública, i la seva defensa, d'un treball de recerca en una àrea de co Els objectius específics d'aquest mòdul són: - Desenvolupar capacitats de treball en un laboratori científic, principalment relacionat amb el camp de la neurociència. - Desenvolupar habilitats de comunicació, tant a nivell escrit com oral. - Desenvolupar la capacitat de dissenyar, desenvolupar i defensar una estratègia de recerca basada en el(s) objectiu(s) propo - Desenvolupar la capacitat de comunicar dades científiques a un públic d'ampli espectre, no necessàriament amb la mateixa 1 - Desenvolupar la capacitat de comunicar dades científiques a un públic d'ampli espectre, no necessàriament amb la mateixa - Desenvolupar la capacitat d'integració, síntesi i abstracció. - Desenvolupar la capacitat de discutir dades científiques en un entorn obert, acceptar crítiques i presentar arguments de disc - Desenvolupar capacitats de treball i habilitats col·laboratives en entorns multidisciplinars.
Resum: The ultimate goal of this module is to have a public presentation and defense of a research work in an area of expertise related to neuroscience and performed by the student, under the appropriate guidance by an expert (advisor) in the field. Specific objectives of this module are: - Develop working capacities at a scientific laboratory, primarely related with the neuroscience field. - Develop communication skills at the written and spoken levels. - Develop the ability to desing, develop and defend a research strategy based on a proposed objective(s). - Develop the ability to communicated scientific data to a broad spectrum audience, not necessarily with the same scientific background. - Develop the capacity of integration, synthesis and abstraction. - Develop the ability to discuss scientific data in an open environment, to accept criticisms and to present appropriate refusals taking into account the scientific knowledge. - Develop working capacities and collaborative skills in multidisciplinary environments.
Resum: El objetivo último de este módulo es realizar la presentación pública, y su defensa, de un trabajo de investigación en un área d Los objetivos específicos de este módulo son: - Desarrollar capacidades de trabajo en un laboratorio científico, principalmente relacionado con el campo de la neurociencia. - Desarrollar habilidades de comunicación, tanto a nivel escrito como oral. - Desarrollar la capacidad de diseñar, desarrollar y defender una estrategia de investigación basada en el(los) objetivo(s) prop - Desarrollar la capacidad de comunicar datos científicos a un público de amplio espectro, no necesariamente con la misma fo 1 - Desarrollar la capacidad de comunicar datos científicos a un público de amplio espectro, no necesariamente con la misma fo - Desarrollar la capacidad de integración, síntesis y abstracción. - Desarrollar la capacidad de discutir datos científicos en un entorno abierto, aceptar críticas y presentar argumentos de discu - Desarrollar capacidades de trabajo y habilidades colaborativas en entornos multidisciplinares.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Neurociències [4313792]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Neurociències [1158]Català
9 p, 82.0 KB

Anglès
5 p, 80.2 KB

Castellà
8 p, 81.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-09-12, darrera modificació el 2021-06-22   Favorit i Compartir