Neurobiologia Molecular i Fisiològica [42890]
Miñano Molina, Alfredo Jesús
Armario García, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Clos Guillén, Victoria
Jiménez Farrerons, Marcel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Navarro, X. (Xavier) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
Ortiz de Pablo, Jordi (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular)
Saura Antolín, Carlos A. (Carlos Alberto) (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular)
Udina i Bonet, Esther (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Biologia Cel·lular, de Fisiologia i d'Immunologia)
García Alias, Guillermo
Masgrau Juanola, Roser (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Bioquímica i Biologia Molecular)
Jiménez Altayo, Francesc
Lopez Vales, Ruben
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Molecular Neurobiology and Physiology
Additional title: Neurobiología Molecular y Fisiológica
Date: 2017-18
Abstract: El principal objectiu del mòdul és aprendre les caracteristiques químiques, cel. lulars i funcionals del sistema nerviós central i perifèric per aconseguir un coneixement bàsic de neurociències, per tal de poder entendre qualsevol camp en neurociències i les bases de les patologies del sistema nerviós.
Abstract: The main goal of the module is to learn the chemical, cellular and functional characteristics of the central and peripheral nervous system in order to reach a basic knowledge of Neurosciences, to be able to understand any field in neurosciences and the bases of the pathologies of the nervous system.
Abstract: El principal objetivo del módulo es aprender las características químicas, celulares y funcionales del sistema nervioso central y periférico para conseguir un conocimiento básico de neurociencias, con tal de poder entender cualquier campo en neurociencias y las bases de las patologías del sistema nervioso.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: 4313792 [4313792] ; 4313794 [4313794]
Study plan: Màster Universitari en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina [1153] ; Màster Universitari en Neurociències [1158]Català
7 p, 86.2 KB

Anglès
7 p, 85.4 KB

Castellà
7 p, 86.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-09-12, last modified 2018-12-22   Favorit i Compartir