Infermeria Avançada [43821]
Ortega, Olga
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Títol variant: Advanced Nursing
Títol variant: Enfermería Avanzada
Data: 2017-18
Resum: Objectius generals: 1) Desenvolupar el lideratge clínic per efectuar cures infermeres complexes a les persones, amb un alt grau d'autonomia que permeti influir en l'usuari, i millorar els resultats de les politiques de salut de les institucions sanitàries. 2) Aprofundir en el coneixement infermer per millorar les habilitats de judici i presa de decisions que permetin planificar, coordinar, implementar i avaluar programes que permetin satisfer les necessitats dels ciutadans. Objectius específics: Adquirir coneixements sobre el concepte d' "Infermeria de Pràctica Avançada". Definir els models de referència que guien la pràctica d'infermeria avançada. Identificar el lideratge clínic com a forma de donar resposta a les necessitats de salut. Planificar les cures infermeres a persones en situació de complexitat. Valorar les cures infermeres complexes que afecten a l'individu, la familia i la comunitat. Identificar els programes de pràctiques avançades en infermeria en el contexte d'Espanya i les Comunitats Autònomes on es desenvolupa la figura d'Infermera de pràctica avançada. Conèixer la pràctica professional en un context (europeu) diferent al propi. Reflexionar sobre la pràctica professional en altres països d'Europa. Elaborar propostes de millora integrant la investigació, la innovació i la gestió creativa en el context europeu. Adquiir coneixements sobre les necessitats reals i emergents del sistema sanitari.
Resum: General objectives: Main working language: Catalan (cat) 1) Develop clinical leadership to undertake complex nursing care for patients, with a high degree of autonomy that allows them to influence the user, and improve the results of health institution health care policies. 2) Look in depth at nursing knowledge to improve judgement skills and decision taking to allow for planning, coordination, implementation and evaluation of programmes that lead to satisfying the citizens' needs. Specific objectives: Acquire knowledge of the concept of "Advanced Practice Nursing". Define reference models that guide practice in advanced nursing Identify clinical leadership as a way of responding to health care needs. Nursing care plan for patients with complex needs. Assess complex nursing care that affects the individual, the family and the community. Identify advanced nursing practice programmes in the context of Spain and the Autonomous Communities where the figure of Advanced Practice Nurse is developed. Understand professional practice in a different (European) context. Reflect on professional practice in other European countries Prepare proposals for improvement in research, innovation and creative management in the European context. Acquire knowledge on real and emerging needs in the health system.
Resum: Objetivos generales: Lengua vehicular mayoritaria: catalán (cat) 1) Desarrollar el liderazgo clínico para efectuar cuidados enfermeros complejos con un alto grado de autonomía, que permita influir en el usuario y mejorar los resultados de las políticas de salud de las instituciones sanitarias. 2) Profundizar en el conocimiento enfermero para mejorar las habilidades de juicio y toma de decisiones que permitan planificar, coordinar, implementar y evaluar programas que permitan satisfacer las necesidades de los ciudadanos. Objetivos específicos: Adquirir los conocimientos sobre el concepto de enfermería de práctica avanzada. Definir los modelos de referencia que guían la práctica de enfermería avanzada. Identificar el liderazgo clínico como forma de dar respuesta a las necesidades de salud. Planificar los cuidados enfermeros a personas en situación de complejidad. Valorar los cuidados enfermeros complejos que afectan al individuo, la familia y la comunidad. Identificar los programas de prácticas avanzadas en enfermería en el contexto de España y las comunidades autónomas en las que se desarrolla la figura de la enfermera de práctica avanzada. Conocer la práctica profesional en un contexto (europeo) diferente al propio. Reflexionar sobre la práctica profesional en otros países de Europa. Elaborar propuestas de mejora integrando la investigación, la innovación y la gestión creativa en el contexto europeo. Adquirir conocimientos sobre las necesidades reales y emergentes del sistema sanitario.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [4315887]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Recerca i Innovació en Cures Infermeres [1347]Català
4 p, 76.8 KB

Anglès
4 p, 75.1 KB

Castellà
4 p, 75.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2017-09-15, darrera modificació el 2021-06-21   Favorit i Compartir