L’impacte dels Jocs a les seus olímpiques
Cashman, Richard

Additional title: El impacto de los Juegos en las sedes olímpicas
Additional title: Impact of the Games on Olympic host cities
Imprint: Bellaterra: Centre d'Estudis Olímpics i de l'Esport de la UAB, 2010
Description: 22 pag.
Abstract: L'impacte d'uns Jocs Olímpics en una seu és un tema de debat constant, i fins i tot de controvèrsia. Celebrar uns Jocs Olímpics suposa un compromís llarg i costós per a una ciutat que desitja organitzar aquest festival esportiu de primera categoria. L'impacte es prolonga durant quatre períodes diferents: la designació del dret a organitzar els Jocs, el període de preparació de set anys, la celebració dels Jocs pròpiament dita i el període posterior als Jocs.
Abstract: El impacto de unos Juegos Olímpicos en una sede es un tema de debate constante, e incluso de controversia. Celebrar unos Juegos Olímpicos supone un compromiso largo y costoso para una ciudad que desea organizar este festival deportivo de primera categoría. El impacto se prolonga durante cuatro periodos distintos: la designación del derecho a organizar los Juegos, el periodo de preparación de siete años, la celebración de los Juegos propiamente dicha y el periodo posterior a los Juegos.
Abstract: The impact of an Olympic Games on a host city is a matter of continuing debate and even controversy. Staging an Olympic Games represents a long and expensive commitment of a city to this peak sporting festival. The impact can be divided into four separate periods: the winning of the right to host the Games; the seven year preparation period; the staging the Games themselves and the post-Games period.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català, castellà i anglès.
Series: Lliçons universitàries, 8
Document: workingPaper
Subject: Jocs Olímpics ; Juegos Olímpics ; Olympic Games ; Impacte ; Impacto ; Impact22 p, 466.7 KB

English
21 p, 454.4 KB

Español
23 p, 466.0 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (scientific output) > Social and Legal Sciences > Olympic Studies Centre at the Autonomous University of Barcelona (CEO-UAB)
Research literature > Working papers

 Record created 2017-09-27, last modified 2018-11-28   Favorit i Compartir