Estrés oxidativo y capacidad antioxidante en deportistas con dieta rica en antioxidantes con zarzamora (Rubus sp.) - Estrada-Díaz, Sylvia Adriana (Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Organización Deportiva) ; Hernández-Cruz, Germán (Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Organización Deportiva) ; Cruz-Castruita, Rosa María (Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Organización Deportiva) ; Zavala-Flores, Laura Mireya (Instituto Mexicano del Seguro Social. Centro de Investigación Biomédicas del Noreste) ; Rodríguez-Bies, Elisabet (Universidad Pablo de Olavide. Departamento de Deporte e Informática) ; Rangel-Colmenero, Blanca Rocío (Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Organización Deportiva)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Enceteu un debat sobre qualsevol aspecte d'aquest document.

 Subscriure's to this discussion. You will then receive all new comments by email.

Afegeix un comentari


Un cop identificats, els usuaris autoritzats també hi poden adjuntar fitxers.
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.
          You can use some HTML tags: <a href>, <strong>, <blockquote>, <br />, <p>, <em>, <ul>, <li>, <b>, <i>