Estrés oxidativo y capacidad antioxidante en deportistas con dieta rica en antioxidantes con zarzamora (Rubus sp.) - Estrada-Díaz, Sylvia Adriana (Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Organización Deportiva) ; Hernández-Cruz, Germán (Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Organización Deportiva) ; Cruz-Castruita, Rosa María (Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Organización Deportiva) ; Zavala-Flores, Laura Mireya (Instituto Mexicano del Seguro Social. Centro de Investigación Biomédicas del Noreste) ; Rodríguez-Bies, Elisabet (Universidad Pablo de Olavide. Departamento de Deporte e Informática) ; Rangel-Colmenero, Blanca Rocío (Universidad Autónoma de Nuevo León (Mèxic). Facultad de Organización Deportiva)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.