Sample preparation for microbiological analyses : challenges and improvements in the food industry
Tomás Fornés, David

Fecha: 2015
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Documento: conferenceObject
Materia: Microbiologia alimentària
Publicado en: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XIV (2015)

Col.lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


5 p, 576.7 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias de la salud y biociencias > Workshop MRAMA
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones

 Registro creado el 2017-12-19, última modificación el 2018-10-21



   Favorit i Compartir