Implantació dels requisits KO de IFS en una empresa de conserves de peix
Suárez Martín, Roberto

Date: 2016
Description: 83 p.
Abstract: El treball es centra en l'aplicació d'IFS a una conservera situada a Sant Adrià del Besós i amb instal·lacions a Santonya. En aquesta última es realitza el madurat de l'anxova i l'ennvinegrat del seitó que són després transportats a la fàbrica de Sant Adrià del Besós on es duen a terme els processos que es descriuen als diagrames de flux de l'últim Annex. La importància d'aquest treball radica en aconseguir millorar el sistema per tal d'aconseguir passar els KO IFS de manera que l'auditoria no sigui suspesa immediatament.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Series: Facultat de Veterinària. Treballs de màster i postgrau. Màster oficial de Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
Document: Treball de fi de postgrau
Subject: Conservesde peix



83 p, 1.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Dissertations

 Record created 2018-01-17, last modified 2022-10-22



   Favorit i Compartir