Implantació dels requisits KO de IFS en una empresa de conserves de peix
Suárez Martín, Roberto

Fecha: 2016
Descripción: 83 p.
Resumen: El treball es centra en l'aplicació d'IFS a una conservera situada a Sant Adrià del Besós i amb instal·lacions a Santonya. En aquesta última es realitza el madurat de l'anxova i l'ennvinegrat del seitó que són després transportats a la fàbrica de Sant Adrià del Besós on es duen a terme els processos que es descriuen als diagrames de flux de l'últim Annex. La importància d'aquest treball radica en aconseguir millorar el sistema per tal d'aconseguir passar els KO IFS de manera que l'auditoria no sigui suspesa immediatament.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Qualitat d'Aliments d'Origen Animal [4313796]
Colección: Facultat de Veterinària. Treballs de màster i postgrau. Màster oficial de Qualitat d'Aliments d'Origen Animal
Documento: Treball de fi de postgrau
Materia: Conservesde peix



83 p, 1.4 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2018-01-17, última modificación el 2022-10-22



   Favorit i Compartir