Borderline policies : the media as a tool for dialogue on migration
Aguilar Cáceres, Carlos Alberto

Títol variant: Políticas de frontera : los medios como herramienta para el diálogo sobre la migración
Data: 2017
Resum: The photography of Aylan Kurdi is used as a case study to analyze the repercussions it had. The approaches used for it rely on the fields of communication, semiotics, politics and psychology. The process of otherness and the violence exerted by closed borders politics are addressed and deconstructed. Media is proposed as a tool in dialogues surrounding international human mobility.
Resum: Se utiliza la fotografía de Aylan Kurdi usada para un caso de estudio, con el objetivo de analizar sus repercusiones. El texto se apoya la comunicación, la semiótica, la política y la psicología. Se deconstruyen los procesos de otredad y la violencia ejercida por las políticas de fronteras cerradas. Los medios son propuestos como herramienta de diálogo para la migración.
Resum: S'utilitza la fotografia de Aylan Kurdi usada per un cas d'estudi, amb l'objectiu d'analitzar les repercussions. El text es suporta en la comunicació, la semiòtica, la política i la psicologia. Es deconstrueixen els processos de alteritat i la violència exercida per les polítiques de fronteres tancades. Els mitjans són proposats com a eina de diàleg per a la migració.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Matèria: Unaccompanied minor ; Refugee ; Migration ; Policies ; Terrorism ; Violence ; Menors sense companyia ; Aylan kurdi ; Refugiats ; Migració ; Polítiques ; Terrorisme ; Violència ; Menores sin compañía ; Refugiados ; Migración ; Políticas ; Terrorismo ; Violencia
Publicat a: Ruta comunicación, Núm. 8 (2017) , p. 4-26 (Artículos) , ISSN 2462-4888

Adreça original: https://revistes.uab.cat/rutacom/article/view/n8-aguilar
Adreça alternativa: https://raco.cat/index.php/Ruta/article/view/335736


23 p, 1000.0 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > Ruta comunicación
Articles > Articles de recerca

 Registre creat el 2018-01-17, darrera modificació el 2021-12-11



   Favorit i Compartir