Use of chemostat cultures mimicking different phases of wine fermentations as a tool for quantitative physiological analysis - Vázquez Lima, Felícitas (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Silva, Paulina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Barreiro Vázquez, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Martínez Moreno, Rubén (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ; Morales, Pilar (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ; Quirós, Manuel (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ; González, Ramón (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ; Albiol i Sala, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ; Ferrer, Pau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
 
Comentaris (0) | Ressenyes (0)
Sigueu el primer a escriure una ressenya d'aquest document.

Afegiu la vostra ressenya

Valoreu aquest article:
Doneu un títol a la vostra ressenya:
Escriviu la vostra ressenya:
Vigileu: encara no heu definit el vostre àlies.
N/D s'usarà temporalment com a autor d'aquest comentari.