Use of chemostat cultures mimicking different phases of wine fermentations as a tool for quantitative physiological analysis
-
Vázquez Lima, Felícitas (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)
;
Silva, Paulina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ;
Barreiro Vázquez, Antonio (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ;
Martínez Moreno, Rubén (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ;
Morales, Pilar (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ;
Quirós, Manuel (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ;
González, Ramón (Universidad de La Rioja. Instituto de Ciencias de la Vid y del Vino) ;
Albiol i Sala, Joan (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental) ;
Ferrer, Pau (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria Química, Biològica i Ambiental)