Alimentació i Cultura [103248]
Álvarez Litben, Silvia Graciela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2018-19
Resumen: Els objectius formatius de l'assignatura són: - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia Social i Cultural. - Conèixer els fonaments bàsics de l'Antropologia de l'alimentació, incloent-hi els mètodes i tècniques d'investigació característics de l'especialitat. - Conèixer les bases socioculturals del comportament alimentari entre els essers humans. - Comprendre la diversitat de cultures i sistemes alimentaris. - Conèixer processos de canvi i adaptació del coneixement alimentari humà - Comprendre els diferents factors implicats en diferents situacions del actual context social i cultural relacionades amb el comportament alimentari.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 74.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-06-22, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir