Economia Catalana [102323]
Trullén Thomas, Joan
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Economía Catalana
Data: 2018-19
Resum: Es tracta d'una assignatura optativa, de quart curs. Té per objectiu principal el coneixement de l'economia actual de Catalunya en els contextos espanyol, europeu i internacional. Combina la informació sobre l'evolució recent i el present de l'economia catalana amb l'anàlisi del comportament de les principals variables macroeconòmiques i de la política econòmica. El seu temari apropa els estudiants a la realitat econòmica, que aprenen a diagnosticar d'acord amb la teoria econòmica i els instruments analítics propis de l'economia aplicada. Els objectius formatius de l'assignatura són els següents: 1. Augmentar l'interès dels alumnes per l'estudi de l'economia. 2. Conèixer el funcionament de l'economia, els mercats i les institucions econòmiques. 3. Aplicar l'anàlisi econòmica a realitats concretes. 4. Entendre empíricament els dilemes econòmics. 5. Valorar la dimensió social de l'economia i la seva relació amb el benestar. 6. Demostar l'adquisició dels coneixements a través de l'expressió escrita, el foment de la capacitat comunicativa i la identificació de la informació rellevant en els diversos àmbits. 1.
Resum: Se trata de una asignatura optativa, de cuarto curso. Su objetivo principal es el conocimiento de la economía actual de Cataluña, en los contextos español, europeo e internacional. Combina la información sobre la evolución reciente y el presente de la economía catalana con el análisis del comportamiento de las variables macroeconómicas y la política económica. Su temario acerca los estudiantes a la realidad económica, que aprenden a diagnosticar de acuerdo con la teoría económica y los instrumentos analíticos propios de la economía aplicada. Los objetivos formativos de la asignatura son los siguientes: 1. Aumentar el interés de los alumnos por el estudio de la economía. 2. Conocer el funcionamiento de la economía, los mercados y las instituciones económicas. 3. Aplicar el análisis económico a realidades concretas. 4. Comprender empíricamente los dilemas económicos. 5. Valorar la dimensión social de la economía y su relación con el bienestar. 6. Demostrar la adquisición de los conocimientos a través de la expresión escrita, el fomento de la capacidad comunicativa y la identificación de la información relevante en los diversos ámbitos. 1.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Administració i Direcció d'Empreses [2501572] ; Economia [2501573]
Pla d'estudis: Grau en Economia [1407] ; Grau en Administració i Direcció d'Empreses [1416]Català
6 p, 83.8 KB

Castellà
6 p, 83.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-06, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir