Introducció a tecnologies de la informació i de la comunicació [101517]
Sánchez Gijón, María Pilar
Cebrián, Javier
Cortés Villarroya, Judith
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Introducción a las tecnologías de la información y de la comunicación
Fecha: 2018-19
Resumen: La funció d'aquesta assignatura és iniciar l'estudiant en l'ús dels recursos tecnològics generals aplicats a l'edició, la gestió i la cerca de dades científico-econòmiques i d'humanitats relacionats amb els estudis d'Àsia oriental. En acabar l'assignatura l'estudiant haurà de ser capaç de: Demostrar que coneix els recursos tecnològics generals per a la gestió d'arxius i de dades aplicables en l'àmbit dels estudis d'Àsia Oriental. Aplicar aquests coneixements per a l'edició de textos en diverses modalitats i dur a terme la correcció lingüística. Aplicar aquests coneixements per a l'automatització bàsica d'accions. Aplicar aquests coneixements per a cercar i gestionar eficaçment recursos en línia relacionats amb els diferents objectes d'estudi de la titulació d'Àsia Oriental. 1.
Resumen: La función de esta asignatura es iniciar al estudiante en el uso de recursos tecnológicos generales aplicados a la edición, la gestión y la búsqueda de datos científico-económicos y de humanidades relacionados con los estudios de Asia Oriental. Al finalizar la asignatura el estudiante deberá ser capaz de: Demostrar que conoce los recursos tecnológicos generales para la gestión de archivos y de datos aplicables en el ámbito de los estudios de Asia Oriental. Aplicar estos conocimientos para la edición de textos en diversas modalidades y llevar a cabo la corrección lingüística. Aplicar estos conocimientos para la automatización básica de acciones. Aplicar estos conocimientos para buscar y gestionar eficazmente recursos en línea relacionados con los diferentes objetos de estudio de la titulación de Asia Oriental. 1.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
6 p, 82.9 KB

Castellà
6 p, 82.1 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir