Higiene i Inspecció dels Aliments [102632]
Roig Sagués, Artur Xavier
De Benito Langa, Javier
Hernández Herrero, María Manuela
López Sabater, Emilio Ignacio
Rodríguez Jerez, José Juan
Grau García, Simó
Vila Brugalla, Montserrat
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2018-19
Resumen: Aquesta assignatura pertany a la matèria "Higiene i Seguretat Alimentària" i es troba ubicada al 2n semestre de 4rt curs del Grau en Veterinària Al finalitzar l'assignatura l'alumne haurà de: Dictaminar sobre la idoneïtat pel sacrifici dels animals d'abastament Dictaminar sobre la idoneïtat pel consum dels productes obtinguts dels animals sacrificats als escorxadors Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre 1 Valorar la innocuïtat i comestibilitat dels aliments elaborats als establiments alimentaris i emetre dictàmens sobre la seva aptitud per al consum Auditar els requisits higiènics que han de complir les diferents establiments alimentaris Implementar el sistema d'autocontrol d'una industria alimentària Adaptar el sistema APPCC als processos d'elaboració dels diferents productes alimentosos.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Veterinària [2502445]
Plan de estudios: Grau en Veterinària [955]
Documento: Objecte d'aprenentatge



Català
8 p, 97.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2023-01-29



   Favorit i Compartir