Text i context I: japonès [101554]
Altimir Losada, Mercè
Mangiron Hevia, Carme
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Título variante: Texto y contexto I: japonés
Fecha: 2018-19
Resumen: La funció d'aquesta assignatura és continuar el desenvolupament de les competències comunicatives de l'estudiant en Idioma Japonès així com la capacitat de traduir textos no especialitzats senzills en llengua estàndard de tipologia diversa. Es dedicaran 2 ECTS a Idioma i 3 ECTS a traducció. En acabar l'assignatura l'estudiant haurà de ser capaç de: - Comprendre textos escrits de tipologia diversa sobre temes generals d'àmbits coneguts. - Produir textos escrits amb certa complexitat sobre temes personals i temes generals d'àmbits coneguts. - Resoldre problemes de traducció de textos no especialitzats senzills en llengua estàndard de tipologia 1 - Resoldre problemes de traducció de textos no especialitzats senzills en llengua estàndard de tipologia diversa (expositius, argumentatius, instructius).
Resumen: La función de esta asignatura es continuar el desarrollo de las competencias comunicativas del estudiante en Idioma Japonés así como la capacidad de traducir textos no especializados sencillos en lengua estándar de tipología diversa. Se dedicarán 2 ECTS a Idioma y 3 ECTS a traducción. Al acabar la asignatura el estudiante tendrá que ser capaz de: - Comprender textos escritos de tipología diversa sobre temas generales de ámbitos conocidos. - Producir textos escritos con cierta complejidad sobre temas personales y temas generales de ámbitos conocidos. 1 - Resolver problemas de traducción de textos no especializados sencillos en lengua estándar de tipología diversa (expositivos, argumentativos, instructivos).
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Estudis d'Àsia Oriental [2500244]
Plan de estudios: Grau en Estudis d'Àsia Oriental [823]Català
6 p, 83.2 KB

Castellà
6 p, 83.0 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2018-07-13, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir