Pràctiques de camp en antropologia social i cultural I [101263]
Fons Renaudón, Virginia
Piella Vila, Anna Maria
Soto Marata, Pepi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Prácticas de campo en antropología social y cultural I
Date: 2018-19
Abstract: L'assignatura Pràctiques de Camp en Antropologia Social i Cultural I (d'ara en endavant Camp I), és la primera d'un itinerari de cinc que es desenvolupa al llarg de dos anys d'estudis (segon i tercer curs de Grau), i que acaba el primer semestre de quart curs amb el Treball Final de Grau. Els objectius de l'assignatura són: - Assolir, mitjançant la pràctica d'un treball de camp de caràcter prospectiu, un coneixement directe dels avantatges, les potencialitats, les limitacions i els riscos que suposa el treball de camp clàssic en l'etnografia. - Aprendre la seva tècnica bàsica, l'observació participant, dur a terme el registre i l'anàlisi d'un diari de camp. - Conèixer un grup humà i arribar a formular problemes de recerca i hipòtesis temptatives.
Abstract: La asignatura Prácticas de Campo en Antropología Social y Cultural I (de ahora en adelante Campo I), es la primera de un itinerario de cinco que se desarrolla a lo largo de dos años de estudios (segundo y tercer curso de Grado) , y que termina el primer semestre de cuarto curso con el Trabajo Final de Grado. Los objetivos de la asignatura son: - Alcanzar, mediante la práctica de un trabajo de campo de carácter prospectivo, un conocimiento directo de las ventajas, las potencialidades, las limitaciones y los riesgos que supone el trabajo de campo clásico en la etnografía. - Aprender su técnica básica, la observación participante, llevar a cabo el registro y el análisis de un diario de campo. - Conocer un grupo humano y llegar a formular problemas de investigación e hipótesis tentativas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Antropologia social i cultural [2500256]
Study plan: Graduat o Graduada en Antropologia Social i Cultural [821]Català
5 p, 81.9 KB

Castellà
5 p, 84.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-07-13, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir