Microbiologia Industrial [42934]
Cortés Garmendia, M. Pilar
Llagostera Casas, Montserrat
Ferrer-Miralles, Neus
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Industrial Microbiology
Additional title: Microbiología Industrial
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu d'aquest mòdul és oferir a l'estudiant una visió general dels microorganismes d'interès industrial, de la potencialitat de la diversitat microbiana i de l'aplicació industrial dels seus productes en diversos sectors industrials. Així mateix, es tractarà sobre les diferents fases conduents a l'obtenció d'un nou microorganisme o producte microbià d'interès, tenint en compte les peculiaritats i regulacions pròpies de cada sector industrial.
Abstract: The objective of this module is to offer the student a general vision of microorganisms of industrial interest and the potential of microbial diversity and the industrial application of their products in various industrial sectors. Likewise, it will be considered the different phases leading to the obtaining of a new microorganism or microbial product of interest, taking into account the peculiarities and regulations of each industrial sector.
Abstract: El objetivo de este módulo es ofrecer al estudiante una visión general de los microorganismos de interés industrial, de la potencialidad de la diversidad microbiana y de la aplicación industrial de sus productos en diversos sectores industriales. Asimismo, se tratará sobre las diferentes fases que conducen a la obtención de un nuevo microorganismo o producto microbiano de interés, teniendo en cuenta las peculiaridades y regulaciones propias de cada sector industrial.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Microbiologia Aplicada [4313775]
Study plan: Màster Universitari en Microbiologia Aplicada [1157]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
3 p, 68.2 KB

Anglès
3 p, 68.6 KB

Castellà
3 p, 69.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-07-13, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir