Comportament animal [100835]
Quesada Lara, Javier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Biociències

Additional title: Comportamiento animal
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu general és proporcionar coneixements que permetin pensar i argumentar de manera articulada sobre fets de comportament animal. Es presentaran les diverses visions del comportament animal, des dels mecanismes propers que expliquen una pauta senzilla a la funció i filogenia de sistemes comportamentals complexos i/o de caire cognitiu. Es farà èmfasi en el paper del comportament animal com a generador i modulador de processsos evolutius i solucions ecològiques, a més d'exposar les seves aplicacions en la gestió i la conservació de la fauna. S'ha de possibilitar en l'alumne una visió analítica i crítica del què fa un animal. La metodologia que cal aplicar en la descripció, mesura i l'anàlisi d'una manifestació usualment efímera, és força estricta i permet donar suport a eventuals interpretacions de la/les funcions immediates i/o a llarg termini que es puguin proposar.
Abstract: El objetivo general es proporcionar conocimientos que permitan pensar y argumentar de manera articulada sobre hechos de comportamiento animal. Se presentarán las diversas visiones del comportamiento animal, desde los mecanismos próximos que explican una pauta sencilla a la función y filogenia de sistemas comportamentales complejos y / o de tipo cognitivo, haciendo especial énfasis en el papel del comportamiento animal como originador y modulador de procesos evolutivos y soluciones ecológicas, además de exponer sus aplicaciones en la gestión y la consevación de fauna. Se ha de posibilitar en el alumno una visión analítica y crítica de lo que hace un animal. La metodología a aplicar en la descripción, medición y el análisis de una manifestación usualmente efímera, es bastante estricta y permite apoyar eventuales interpretaciones de la/las funciones inmediatas y / o a largo plazo que se puedan proponer.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà
Studies: Biologia Ambiental [2500251]
Study plan: Grau en Biologia Ambiental [813]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
4 p, 78.5 KB

Castellà
4 p, 77.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2018-07-20, last modified 2024-04-06



   Favorit i Compartir