Estadística I [102115]
Vilà Carnicero, Xavier
Blasco Moreno, Anabel
Garcia Alvarez, Nestor
Esnaola Acebes, Mikel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Títol variant: Statistics I
Data: 2018-19
Resum: L'objectiu de l'assignatura és que l'estudiant comprengui i sigui capaç d'utilitzar les eines d'anàlisi de dades i les eines probabilístiques bàsiques que són necessàries per abordar l'estudi de la inferència estadística. En aquest sentit, l'assignatura està clarament lligada, pel que fa a la seva aplicació immediata, a l'assignatura Estadística II. Tanmateix, les competències en eines probabilístiques que l'estudiant adquireix en aquesta assignatura són de gran utilitat en d'altres matèries del grau, com ara les de microeconomia, macroeconomia, econometria i, en general, totes aquelles en les que els fenòmens aleatoris tinguin un paper important.
Resum: The aim of this course is that students understand and are able to use the data analysis and basic probabilistic tools that are necessary to address the study of statistical inference. In this sense, the subject is clearly linked, in terms of its immediate application, to the course Statistics II. However, the skills in probabilistic tools that the student will acquire in this course are also useful in other subjects, such as microeconomics, macroeconomics, econometrics and, in general, those in which random phenomena play an important role.
Resum: El objetivo de la asignatura es que el estudiante comprenda y sea capaz de utilizar las herramientas probabilísticas básicas que son necesarias para abordar el estudio de la inferencia estadística. En este sentido, la asignatura esta claramente relacionada, en cuanto a su aplicación inmediata, con la asignatura Estadística II. Aun así, las competencias en herramientas probabilísticas que el estudiante ha adquirido en esta asignatura son de gran utilidad en otras materias del grado, como microeconomía, macroeconomía, econometría y en general todas aquellas en la que los fenómenos aleatorios tengan un papel importante.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Comptabilitat i Finances [2501231] ; Empresa i Tecnologia [2501232]
Pla d'estudis: Grau en Comptabilitat i Finances [947] ; Grau en Empresa i Tecnologia [948]Català
6 p, 86.7 KB

Anglès
6 p, 84.8 KB

Castellà
6 p, 85.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2018-07-20, darrera modificació el 2021-06-19   Favorit i Compartir