Aspectes Jurídics i Econòmics en la Gestió d'RH [43165]
Pallarés Parejo, Susana
Moreno Sole, Alberto
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Psicologia

Additional title: Aspectos Jurídicos y Económicos en la Gestión de RRHH
Date: 2018-19
Abstract: El mòdul aborda pel que fa a qüestions jurídiques i econòmiques en la gestió de RRHH. El mòdul ofereix a l'estudiant un ampli recorregut sobre les qüestions econòmic-legals que travessen els diferents processos de RRHH i clarifica la seva rellevància, atenent semblances i diferències entre diferents regions del món. L'estudiant al finalitzar el mòdul serà capaç de: • Analitzar els aspectes jurídics rellevants en els processos administratius dels RRHH • Aplicar conceptes jurídics i econòmics en general a la gestió de recursos humans. Reflexionar sobre les eines específiques d'aplicació de gestió econòmica • Aplicar tècniques de gestió al personal.
Abstract: El módulo aborda lo relativo a cuestiones jurídicas y económicas en la gestión de RRHH. El módulo ofrece al estudiante un amplio recorrido sobre las cuestiones económico-legales que atraviesan los distintos procesos de RRHH y clarifica su relevancia, atendiendo a similitudes y diferencias entre distintas regiones del mundo. El estudiante al finalizar el módulo será capaz de: Analizar los aspectos jurídicos relevantes en los procesos administrativos de los RRHH Aplicar conceptos jurídicos y económicos en general en la gestión de recursos humanos. Reflexionar sobre las herramientas específicas de aplicación de gestión económica Aplicar técnicas de gestión al Personal.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [4313788]
Study plan: Màster Universitari en Gestió dels Recursos Humans a les Organitzacions [1181]Català
5 p, 83.1 KB

Castellà
6 p, 84.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-14, last modified 2018-10-20   Favorit i Compartir