De l'aula d'acollida a l'aula ordinària. Orientacions per a la transició
Benito Pérez, Ricard (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)
González Motos, Sheila (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Govern i Polítiques Públiques)
Fundació Jaume Bofill

Imprint: Barcelona : Fundació Jaume Bofill, 2010
Description: 82 pag.
Abstract: Aquest informe fa una anàlisi del mecanisme d'acollida que en els darrers anys s'ha configurat com el principal dispositiu d'atenció a l'alumnat d'origen estranger als centres de secundària: les aules d'acollida. A partir de la detecció dels seus punts forts i punts febles s'intenten posar en relleu -en forma d'orientacions- aquelles pràctiques i dinàmiques que poden facilitar una millor escolarització de l'alumnat estranger als centres de secundària, posant especial atenció als processos de transició de l'aula d'acollida a l'aula ordinària. Conscients de la complexitat del tema, els autors destaquen aquells punts o factors que creuen que poden ajudar els centres educatius a reformular o afiançar la seva tasca vers l'alumnat estranger present a les seves aules. Ofereixen unes reflexions realistes que busquen l'equilibri entre el que seria desitjable i el que els centres educatius poden assolir i assumir.
Rights: Tots els drets reservats.
Language: Català
Series: Informes breus. Educació ; 28
Document: Llibre
Subject: Educació ; Centres educatius ; Catalunya ; Integració escolar ; Immigrants ; Educación ; Centros educativos ; Cataluña ; Integración escolar ; Inmigrantes
ISBN: 9788469333327

Adreça alternativa: https://www.fbofill.cat/publicacions/de-laula-dacollida-laula-ordinaria-orientacions-la-transicio


86 p, 414.7 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Social and Legal Sciences > Instituto de Gobierno y Políticas Públicas (IGOP)
Books and collections > Books

 Record created 2018-09-19, last modified 2023-02-27



   Favorit i Compartir