Pràctiques de Recerca [42156]
Bonfill Cosp, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Prácticas de Investigación
Date: 2018-19
Abstract: L'objectiu fonamental es la d'introduir a l'alumne en una línea concreta d'investigació, on a traves d'un aprenentatge dinàmic (en acció) desenvoluparà el seu projecte d'investigació i el seu treball de recerca. L'alumne escull la línea d' investigació (entre totes les línees obertes en aquest màster) en base a l'especialitat en ciències de la salut que esta desenvolupant), interès personal o prestigi del grup investigador. En tot cas l'objectiu final es culminar aquest màster en una immersió practica dins del mon de l'investigació, al costat d'investigadors de prestigi i en línees d'investigació consolidades. L'aprenentatge es desenvoluparà sota la tutela d'un director de projecte/investigació, que signarà la viabilitat del projecte, progressos d' aprenentatge i disponibilitat del treball de recerca per ser presentat davant del tribunal.
Abstract: El objetivo fundamental es la de introducir al alumno en una línea concreta de investigación, donde a través de un aprendizaje dinámico (en acción) desarrollará su proyecto de investigación y su trabajo de investigación. El alumno escoge la línea de investigación (entre todas las líneas abiertas en este máster) en base a la especialidad en ciencias de la salud que está desarrollando), interés personal o prestigio del grupo investigador. En todo caso el objetivo final se culminó este máster en una inmersión practica dentro del mundo de la investigación, junto a investigadores de prestigio y en líneas de investigación consolidadas. El aprendizaje se desarrollará bajo la tutela de un director de proyecto / investigación, que firmará la viabilidad del proyecto, progresos de aprendizaje y disponibilidad del trabajo.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català
Studies: Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut [4312326]
Study plan: Màster Universitari en Investigació Clínica Aplicada en Ciències de la Salut [991]Català
4 p, 75.1 KB

Castellà
4 p, 73.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2018-09-21, last modified 2021-06-19   Favorit i Compartir