At Odds : Women Independence and Power in Margaret Oliphant’s Novel Hester (1883)
Nicolás, Paola
Martín Alegre, Sara, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Anglesa i de Germanística)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Fecha: 2018
Descripción: 28 pag.
Resumen: This dissertation studies Margaret Oliphant’s novel Hester (1883). The focus is on one of the protagonists, Catherine Vernon, who is the owner of the Vernon Bank. For this reason, Catherine represents a unique and revolutionary example since women during the Victorian era were not allowed to work in such prestigious positions. However, I argue that her character fails in the end when she decides to leave the bank to one of her male relatives instead of Hester, who was eager to take a role in the family bank instead of being concerned about finding a handsome suitor to marry.
Resumen: Aquesta dissertació estudia la novel·la Hester (1883), escrita per l’autora Margaret Oliphant. El tema central es concentra en la Catherine Vernon, que és la directora del Vernon Bank. Per aquest motiu, la Catherine representa un exemple únic i revolucionari ja que les dónes no podien optar a llocs de treball tan prestigiosos durant l’època victoriana. Tot i això, defenso que el seu personatge falla quan al final decideix deixar el banc a un dels homes joves de la família en comptes de la Hester, qui desitjava poder treballar en el banc i no mostrava cap interès en trobar un pretendent per casar-se.
Resumen: Esta disertación estudia la novela Hester (1883), escrita por la autora Margaret Oliphant. El tema central de este trabajo es el personaje de Catherine Vernon, dueña del Vernon Bank. Por este motivo, Catherine representa un ejemplo único y revolucionario ya que las mujeres no podían optar a puestos de trabajo tan prestigiosos durante la época victoriana. De todos modos, defiendo que su personaje falla al final cuando decide dejar el banco a uno de sus jóvenes parientes en lugar de Hester, quien ansiaba poder trabajar en el banco en lugar de estar preocupada en buscar un apuesto pretendiente para casarse.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria. Creative Commons
Lengua: Anglès.
Titulación: Estudis anglesos [2500245]
Plan de estudios: Graduat o Graduada en Estudis Anglesos [801]
Documento: bachelorThesis ; Text
Materia: Margaret Oliphant ; Hester ; Victorian Literature ; Feminism ; Literatura victoriana ; Feminisme ; Feminismo28 p, 377.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Filosofía y Letras. TFG

 Registro creado el 2018-10-09, última modificación el 2018-10-20   Favorit i Compartir