Descripció i tractament del fons fotogràfic del Parc Zoològic de Barcelona
Camps Vives, Eduard
Serchs Serra, Jordi (dir.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Data: 2018
Descripció: 82 p.
Resum: El present treball vol establir un conjunt de pautes pel tractament d'un fons fotogràfic, partint de les particularitats del fons fotogràfic del Parc Zoològic de Barcelona. Dit treball es dividirà en quatre grans blocs: l'avaluació i tria, la classificació, la descripció i la problemàtica sobre l'ordre original del productor i del fotògraf. Aquests apartats són el reflex de les problemàtiques que es van trobar en el procés de tractament del fons fotogràfic del Parc Zoològic de Barcelona, alhora que mostren les solucions que es van emprar i com aquestes podrien ser extensibles a d'altres tractaments de fons fotogràfics. Parc Zoològic, Barcelona, descripció, classificació, avaluació, tria, fotografia, tractament.
Resum: El presente trabajo quiere establecer un conjunto de pautas para el tratamiento de un fondo fotográfico, partiendo de las particularidades del fondo fotográfico del "Parc Zoològic de Barcelona". Dicho trabajo se dividirá en cuatro grandes bloques: la evaluación y selección, la clasificación, la descripción y la problemática sobre el orden original del productor y el del fotógrafo. Estos apartados son el reflejo de las problemáticas que se encontraron en el proceso de tratamiento del fondo fotográfico del "Parc Zoològic de Barcelona", a la vez que muestran las soluciones que se emplearon y cómo éstas podrían ser extensibles a otros tratamientos de fondos fotográficos. Parque Zoológico, Barcelona, descripción, clasificación, evaluación, selección, fotografía, tratamiento.
Resum: The following project aims to establish a set of guidelines for the treatment of photographic fonds, starting from the particularities of the photographic fonds of the "Parc Zoològic de Barcelona. This work is divided into four major blocks: the appraisal and selection, the classification, the description and the difficulties related to the original order of the producer and the photographer. These sections are a reflection of the difficulties that were found in the process of treating the photographic fonds of the "Parc Zoològic de Barcelona", while showing the solutions that were used and how they could be extended to other treatments of photographic fonds. Zoo, Barcelona, description, classification, appraisal, selection, photography, treatment.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Arxivística i Gestió de Documents [4312208]
Col·lecció: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs fi de màster i de postgrau
Pla d'estudis: Màster Universitari en Arxivística i Gestió de Documents [996]
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Arxius ; Fotografies -- Arxius ; Zoo de Barcelona - Arxius ; Arxius fotogràfics - Barcelona



82 p, 2.0 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs de recerca

 Registre creat el 2019-01-07, darrera modificació el 2022-07-09



   Favorit i Compartir