#comsomcomensveuen
Vilanova Godoy, Gerard
Mauri, Alfred (dir.)
Carmaniu Mainadé, Xavier
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Publicació: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents 2018
Descripció: 45 p.
Resum: Es tracta d'una producció de l'àmbit del màrqueting i de la comunicació que pretén visibilitzar i millorar la imatge de l'arxivística, dels arxius i del col·lectiu professional dels arxivers/es mitjançant la creació d'un espai públic de reflexió perquè algunes de les veus més representatives del col·lectiu s'hi expressin i aportin el seu punt de vista a l'opinió pública sobre la realitat de la seva activitat, en les seves múltiples manifestacions: l'administració pública, l'administració electrònica, l'arxiu històric, el patrimoni, la transformació digital, la professió d'arxiver/a, les associacions, la formació en arxivística, la xarxa catalana d'arxius. . . imatge, tòpics, invisibilitat, arxiu, màrqueting, gestió de documents, arxiu històric, comunicació, arxivística, ESAGED.
Resum: Se trata de una producción del ámbito del marketing y de la comunicación que pretende visibilizar y mejorar la imagen de la archivística, de los archivos y del colectivo profesional de los archiveros/as mediante la creación de un espacio público de reflexión para que algunas de las voces más representativas del colectivo se expresen y aporten su punto de vista a la opinión pública sobre la realidad de su actividad, en sus múltiples manifestaciones: la administración pública, la administración electrónica, el archivo histórico, el patrimonio, la transformación digital, la profesión de archivero/a, las asociaciones, la formación en archivística, la red catalana de archivos. . . imagen, tópicos, invisibilidad, archivo, marketing, gestión de documentos, archivo histórico, comunicación, archivística, ESAGED.
Resum: This is a film production coming from marketing and communication areas which faces archivistics science, archives an arxchivists visibilitzation and image improvement by creating a public loudspeaker where some of the most important and representative voices freely express themselves by empowering some of its most important and representative voices, from their different points of view and positions. Some of the most important topics are discussed, like public and electronic administration, archival institutions, patrimony, digital transformation, profession, associations, education, the Catalan net of archives… image, topics, invisibility, archive, marketing, records management, historical archive, communication, archivistics, ESAGED.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Arxivística i Gestió de Documents [4312208]
Col·lecció: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs fi de màster i de postgrau
Pla d'estudis: Màster Universitari en Arxivística i Gestió de Documents [996]
Document: Treball de fi de postgrau
Matèria: Arxius



45 p, 909.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera > Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs de recerca

 Registre creat el 2019-01-22, darrera modificació el 2023-05-22



   Favorit i Compartir