#comsomcomensveuen
Vilanova Godoy, Gerard
Mauri, Alfred (dir.)
Carmaniu, Xavier (dir.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Publicació: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents 2018
Descripció: 45 p.
Resum: Es tracta d'una producció de l'àmbit del màrqueting i de la comunicació que pretén visibilitzar i millorar la imatge de l'arxivística, dels arxius i del col·lectiu professional dels arxivers/es mitjançant la creació d'un espai públic de reflexió perquè algunes de les veus més representatives del col·lectiu s'hi expressin i aportin el seu punt de vista a l'opinió pública sobre la realitat de la seva activitat, en les seves múltiples manifestacions: l'administració pública, l'administració electrònica, l'arxiu històric, el patrimoni, la transformació digital, la professió d'arxiver/a, les associacions, la formació en arxivística, la xarxa catalana d'arxius. . . imatge, tòpics, invisibilitat, arxiu, màrqueting, gestió de documents, arxiu històric, comunicació, arxivística, ESAGED.
Resum: Se trata de una producción del ámbito del marketing y de la comunicación que pretende visibilizar y mejorar la imagen de la archivística, de los archivos y del colectivo profesional de los archiveros/as mediante la creación de un espacio público de reflexión para que algunas de las voces más representativas del colectivo se expresen y aporten su punto de vista a la opinión pública sobre la realidad de su actividad, en sus múltiples manifestaciones: la administración pública, la administración electrónica, el archivo histórico, el patrimonio, la transformación digital, la profesión de archivero/a, las asociaciones, la formación en archivística, la red catalana de archivos. . . imagen, tópicos, invisibilidad, archivo, marketing, gestión de documentos, archivo histórico, comunicación, archivística, ESAGED.
Resum: This is a film production coming from marketing and communication areas which faces archivistics science, archives an arxchivists visibilitzation and image improvement by creating a public loudspeaker where some of the most important and representative voices freely express themselves by empowering some of its most important and representative voices, from their different points of view and positions. Some of the most important topics are discussed, like public and electronic administration, archival institutions, patrimony, digital transformation, profession, associations, education, the Catalan net of archives… image, topics, invisibility, archive, marketing, records management, historical archive, communication, archivistics, ESAGED.
Llengua: Català.
Col·lecció: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs fi de màster i de postgrau
Document: masterThesis
Matèria: Arxius

adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/338658

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de recerca i projectes de final de carrera

 Registre creat el 2019-01-22, darrera modificació el 2019-01-26   Favorit i Compartir