Datos abiertos : geocodificación y representación visual de un instrumento de descripción. El catálogo de licencias de obras particulares del Archivo municipal de Santa Perpètua de Mogoda.
Munté van Enkhuizen, Carmen Clara
Suppi Boldrito, Remo (dir.)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents

Publicación: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents 2017
Descripción: 83 p.
Resumen: El treball de recerca ha consistit en representar i publicar un instrument de descripció, el catàleg de la sèrie "Llicències d'obres particulars "de l'Arxiu municipal de Santa Perpètua de Mogoda en un format visual mitjançant la georeferenciació de les unitats documentals en un mapa amb l'estètica de Google Maps. Principalment es plantejava que fos un instrument útil per a la pròpia administració, en concret per a l'Àrea d'Urbanisme de l'Ajuntament, però posteriorment es va veure que també podria ser interessant obrir les dades a la ciutadania. S'analitza la sèrie i les particularitats que presenta i les necessàries adaptacions a realitzar a l'instrument de descripció per a la seva explotació posterior. Instrument de descripció, dades obertes, representació visual, geocodificació, georeferenciació, llicències d'obres particulars, arxiu municipal, Santa Perpètua de Mogoda, arquitectes catalans.
Resumen: El trabajo de investigación ha consistido en representar y publicar un instrumento de descripción, el catálogo de la serie "Licencias de obras particulares" del Archivo municipal de Santa Perpètua de Mogoda en un formato visual mediante la georreferenciación de las unidades documentales en un mapa con la estética de Google Maps. Principalmente se planteaba que fuera un instrumento útil para la propia administración, en concreto para el Área de Urbanismo del Ayuntamiento, pero posteriormente se vio que también podría ser interesante abrir los datos a la ciudadanía. Se analiza la serie y las particularidades que presenta y las necesarias adaptaciones a realizar en el instrumento de descripción para su explotación posterior. Instrumento de descripción, datos abiertos, representación visual, geocodificación, georreferenciación, licencias de obras particulares, archivo municipal, Santa Perpètua de Mogoda, arquitectos catalanes.
Resumen: The research work consisted in representing and publishing a finding aid (catalog) of the series "Licenses of particular works" of the Municipal Archive of Santa Perpètua de Mogoda in a visual format by georeferencing the records on a map with the aesthetics of Google Maps. Mainly it was thought to be a useful tool for the administration itself, specifically for the Urban Planning Area of the City Council, but later it was seen that it might also be interesting to open the data to the citizens. It's analized the series and the peculiarities that it presents and the necessary adaptations to realize in the finding aid for its later exploitation finding aid, open data, visual representation, geocoding, georeferencing, private works licenses, municipal archives, Santa Perpètua de Mogoda, Catalan architects.
Lengua: Castellà.
Colección: Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents. Treballs fi de màster i de postgrau
Documento: masterThesis
Materia: Arxius ; Descripció arxivística ; Informació geogràfica, sistemes d' ; Arxius municipals ; Santa Perpètua de Mogoda - Arxius ; Indústria de la construcció -- Llicències - catàlegs

adreça alternativa: https://hdl.handle.net/2072/338660


82 p, 2.9 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de investigación y proyectos de final de carrera

 Registro creado el 2019-01-22, última modificación el 2019-09-10   Favorit i Compartir