Meat and meat products spoilage in the genomic era : analysis with metagenomics and culture-dependent methods to meet the suspects
Sliekers, Olav

Data: 2016
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès.
Document: conferenceObject
Matèria: Microbiologia alimentària
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, XV (2016)

Col.lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


6 p, 9.2 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions

 Registre creat el 2019-01-28, darrera modificació el 2019-02-11



   Favorit i Compartir