Home > Course materials > Course guides > Màrqueting |
Date: | 2018-19 |
Abstract: | A final de curs l'alumne/a haurà de/d': 1. diferenciar els conceptes de producció i servucció i les seves implicacions per les empreses turístiques. 2. Conèixer els principals elements de la planificació estratègica 3. Consolidar els coneixements del Marketing operatiu: Producte, preu, comunicació i comercialització. En especial incidència en el Marketing On-line 4. Assenyalar els principals components d'un pla de Marketing. 08. 03. 001 1 Rev. : 02. |
Rights: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Language: | Català |
Study plan: | Grau en Direcció Hotelera |
Document: | Objecte d'aprenentatge |
7 p, 143.7 KB |