Dels programes de diversificació curricular (PDC) als programes de millora de l'aprenentatge i el rendiment (PMAR) : canvi de nom i qualque cosa més?
Amer Fernández, Joan (Universitat de les Illes Balears)
Mir Gual, Andreu (Universitat de les Illes Balears)
Félix Arranz, Maria (Projecte Home Balears)

Fecha: 2016
Resumen: Analizamos el incipiente proceso de aplicación de los PMAR en diferentes contextos educativos. Nuestro enfoque metodológico es cualitativo y descriptivo. En primer lugar, buscamos de qué maneras los centros, a través de los equipos docentes, se apropian y despliegan los PMAR. En segundo lugar, queremos saber cómo vive el alumnado y las familias su participación en el programa, qué elementos diferenciales destacan del mismo y cómo lo sitúan en las narraciones de sus trayectorias educativas.
Resumen: Analitzam el procés incipient d'aplicació dels PMAR en diferents contextos educatius. El nostre enfocament metodològic és qualitatiu i descriptiu. En primer lloc, cercam les maneres com els centres, a través dels equips docents, s'apropien dels PMAR i els despleguen. En segon lloc, volem esbrinar la manera com viu l'alumnat i les famílies la seva participació en els programes, quins elements diferencials en destaquen i la manera com la situen en les narracions de les seves trajectòries educatives.
Ayudas: Ministerio de Economía y Competitividad CSO2012-31575
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català
Documento: Article ; recerca ; Versió publicada
Materia: Educació ; Educació Secundària Obligatòria ; Alternatives pedagògiques ; Illes Balears ; Educación ; Educación Secundaria Obligatoria ; Alternativas pedagógicas ; Islas Baleares
Publicado en: Anuari de l'educació de les Illes Balears, 2016, p. 122-135, ISSN 1889-805X

Adreça alternativa: https://dpde.uib.cat/Publicacions/anuari/


14 p, 574.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Artículos > Artículos de investigación
Artículos > Artículos publicados

 Registro creado el 2019-02-07, última modificación el 2023-06-03



   Favorit i Compartir