La desigualtat espacial a Equador : un enfocament de bretxes estructurals (2002-2017)
Canelos Salazar, Ramiro

Títol variant: La desigualdad espacial en Ecuador: un enfoque de brechas estructurales (2002- 2017)
Data: 2019
Resum: En la seva tesi, Ramiro Canelos Salazar, analitza els principals determinants de les desigualtats territorials subnacionals en el particular cas d'Equador. L'estudi aprofundeix en determinants com l'heterogeneïtat estructural i el nivell d'interacció i concertació dels actors locals contribuint d'aquesta manera a una millor comprensió del debat econòmic i social en la ciutat.
Resum: En su tesis, Ramiro Canelos Salazar, analiza los principales determinantes de las desigualdades territoriales subnacionales en el particular caso de Ecuador. El estudio profundiza en los determinantes como la heterogeneidad estructural y el nivel de interacción y concertación de los actores locales contribuyendo de esta manera a una mejor comprensión del debate económico y social en la ciudad.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Maig 2019, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 52.6 KB

Español
2 p, 241.3 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2019-06-06, darrera modificació el 2022-02-06



   Favorit i Compartir