Anatomia Humana II [102969]
Mirapeix Lucas, Rosa
Bellmunt Fontanet, Angela Maria
Cánovas Verge, David
Rojas Codina, Santiago
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Medicina

Additional title: Human Anatomy II
Additional title: Anatomía Humana II
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura d'Anatomia Humana I és una assignatura que s'imparteix en el segon semestre del primer curs del Grau de Fisioteràpia i forma part de les assignatures de formació bàsica. Aquesta assignatura es complementa amb d'altres assignatures de la formació bàsica i obligatòria com són l'Anatomia Humana I i la Funció del cos humà. Els objectius de l'assignatura són: Conèixer l'organització anatòmica i anatomia descriptiva, així com l'anatomia topogràfica de les principals regions del cos humà. Aprendre i utilitzar correctament la nomenclatura anatòmica. Identificar les diferents estructures anatòmiques. Obtenir habilitats pràctiques.
Abstract: La asignatura de Anatomía Humana II es una asignatura que se imparte en el segundo semestre del primer curso del Grado de Fisioterapia y forma parte de las asignaturas de formación básica. Esta asignatura se complementa con otras asignaturas de la formación básica y obligatoria como son la anatomía humana I y de la función del cuerpo humano. Los objetivos de la asignatura son: Conocer la organización anatómica y anatomía descriptiva, así como la anatomía topográfica de las principales regiones del cuerpo humano. Aprender y utilizar correctamente la nomenclatura anatómica. Identificar las diferentes estructuras anatómicas. Obtener habilidades prácticas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Fisioteràpia [2500892]
Study plan: Grau en Fisioteràpia [961]Català
6 p, 113.8 KB

Anglès
6 p, 111.3 KB

Castellà
6 p, 112.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-21, last modified 2019-09-20   Favorit i Compartir