Càlcul [103802]
Orobitg Huguet, Joan
Burgués Badía, Josep Maria
Gascón Pérez, Josep
Mañosas Capellades, Francesc
Nicolau Nos, Artur
Saumell Ariño, Laia
Verdera Melenchón, Joan
Llabrés Florit, Miquel
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Calculus
Título variante: Cálculo
Fecha: 2019-20
Resumen: Resoldre els problemes matemàtics que es poden plantejar en l'enginyeria informàtica. Conèixer i treballar de manera intuïtiva, geomètrica i formal les nocions de límit, continuïtat, derivada i integral. Conèixer la construcció de la integral, el càlcul d'integrals i la seva aplicació a la resolució de problemes on sigui necessari el planteig d'integrals. Conèixer els mètodes de resolució d'equacions diferencials lineals.
Resumen: Solve the mathematical problems that can arise in computer engineering. Know and work intuitively, geometrically and formally the notions of limit, continuity, derivative and integral. Know the construction of the integral, the calculation of integrals and its application to solving problems where the integral approach is necessary. Know the methods of solving linear differential equations.
Resumen: Resolver los problemas matemáticos que se pueden plantear en la ingeniería informática. Conocer y trabajar de manera intuitiva, geométrica y formal las nociones de límite, continuidad, derivada e integral. Conocer la construcción de la integral, el cálculo de integrales y su aplicación a la resolución de problemas donde sea necesario el planteamiento de integrales. Conocer los métodos de resolución de ecuaciones diferenciales lineales.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Grau en Enginyeria Informàtica [958]Català
4 p, 118.1 KB

Anglès
4 p, 90.8 KB

Castellà
4 p, 118.4 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-06-21, última modificación el 2019-07-26   Favorit i Compartir