Fenòmens Quàntics I [103287]
Lledós Falcó, Agustí
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències

Additional title: Quantum Phenomena I
Additional title: Fenómenos Cuánticos I
Date: 2019-20
Abstract: Adquisició de coneixements bàsics de Mecànica Quàntica i de la seva aplicació per simular i analitzar les propietats de la matèria a l'escala nanomètrica. El curs està organitzat en tres unitats. A la primera s'introdueixen els fonaments de la descripció quàntica de la matèria. Una segona unitat desenvolupa, introduint aproximacions, aquests fonaments per a convertir-los en una potent maquinària per al càlcul. En la tercera part es mostren les seves aplicacions en la simulació de sistemes nanoscòpics.
Abstract: Adquisición de conocimientos básicos de Mecánica Cuántica y de su aplicación para simular y analizar las propiedades de la materia a escala nanoscópica. El curso está organizado en tres unidades. En la primera se introducen los fundamentos de la descripción cuántica de la materia. En la segunda unidad se desarrollan estos fundamentos para convertirlos, introduciendo aproximaciones, en una potente herramienta para el cálculo de sistemas reales. En la tercera parten se muestra la aplicación de métodos basados en la Mecánica Cuántica para la simulación de sistemas nanoscópicos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà.
Studies: Nanociència i Nanotecnologia [2501922]
Study plan: Nanociència i Nanotecnologia [983]Català
5 p, 105.7 KB

Anglès
7 p, 107.1 KB

Castellà
5 p, 106.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-06-29, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir