Finances Corporatives [105768]
Guerrero Boned, Santiago
Romero Pérez, Luis Fernando
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat d'Economia i Empresa

Additional title: Corporate Finance
Additional title: Finanzas Corporativas
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura amplia i complementa els continguts obligatoris de Finances que s'han d'estudiar en el grau. Les matèries tractades es centren en l'estudi de les fonts de finançament (propi i aliè), la política financera (endeutament i dividends), les especificitats de les finances internacionals, i la valoració dels actius financers (deute i accions) als mercats.
Abstract: Esta asignatura amplía y complementa los contenidos obligatorios de Finanzas que deben estudiarse en el grado. Las materias tratadas se centran en el estudio de las fuentes de financiación (propia y ajena), la política financiera (endeudamiento y dividendos), las especificidades de las finanzas internacionales, y la valoración de los activos financieros (deuda y acciones) en el mercado.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Grau en Comptabilitat i Finances [2501231]
Study plan: Pla d' Estudis de Comptabilitat i Finances [947]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.3 KB

Anglès
5 p, 105.6 KB

Castellà
5 p, 105.7 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-06-29, last modified 2023-10-07



   Favorit i Compartir