Avaluació de programes i polítiques públiques [100443]
Jurado de los Santos, Pedro
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Títol variant: Evaluation of Programs and Public Policies
Títol variant: Evaluación de programas y políticas públicas
Data: 2019-20
Resum: Avaluació de programes i polítiques públiques en la titulació: Es tracta d'una assignatura de quart curs, obligatòria que desenvolupa el procés d'avaluació des d'una perspectiva disciplinar i professional que arrela en l'avaluació de programes, sense oblidar les seves connexions amb el disseny i seguiment dels mateixos. 1. Reflexionar en torn als conceptes relacionats amb el procés d'avaluació plans i programes de formació i/o intervenció social. 2. Dissenyar, desenvolupar i avaluar plans, programes, projectes i activitats per a intervenir en contextos d'intervenció/prevenció, específicament a l'àmbit criminològic. 3. Analitzar models d'avaluació de programes aplicats a diferents situacions. 4. Dissenyar processos d'avaluació diferencial (des de l'avaluació diagnòstica -inicial fins l'avaluació d'impacte). 5. Redactar informes i expressar-se oralment amb rigor tècnic i capacitat comunicativa.
Resum: 1. Reflexionar en torno a los conceptos relacionados con el proceso de evaluación de planes y programas de formación y / o intervención social. 2. Diseñar , desarrollar y evaluar planes, programas, proyectos y actividades para intervenir en contextos de intervención / prevención , específicamente en el ámbito criminológico. 3. Analizar modelos de evaluación de programas aplicados a diferentes situaciones. 4. Diseñar procesos de evaluación diferencial ( desde la evaluación diagnóstica -inicial hasta la evaluación de impacto ) . 5. Redactar informes y expresarse oralmente con rigor técnico y capacidad comunicativa.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Criminologia [2500257]
Pla d'estudis: Grau en Criminologia [805]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 106.4 KB

Anglès
5 p, 104.4 KB

Castellà
5 p, 105.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir