Tecnologies de Desenvolupament per a Internet i Web [102742]
Auli Llinas, Francesc
Rubio Barrera, Ruben
Koster, Andrew
de Cea Dominguez, Carlos
Blanco Esteban, Aaron
Alsina Rodriguez, Aitor
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Internet and Web Development Techologies
Título variante: Tecnologías de Desarrollo para Internet y Web
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta és la tercera assignatura del bloc d'assignatures sobre el procés d'enginyeria del software. L'objectiu general és donar una visió global i ordenada dels paradigmes de desenvolupament existents orientats a Web i Internet. S'introduiran els models fonamentals pel desenvolupament d'aplicacions en xarxa i s'explicaran les eines necessàries pel seu disseny, implementació, test, i manteniment. Els principals objectius de l'assignatura són: Proporcionar una visió general de les principals tecnologies de desenvolupament per la Web. Conèixer els principals paradigmes de desenvolupament per aplicacions Web. Conèixer les tecnologies i llenguatges de programació utilitzats en el desenvolupament d'aplicacions Web. Conèixer l'arquitectura i protocols de comunicació utilitzats en la Web. Conèixer altres arquitectures i protocols de comunicació a Internet. Proporcionar una visió general dels sistemes de computació distribuïda.
Resumen: Ésta es la tercera asignatura del bloque de asignaturas sobre el proceso de ingeniería del software. El objectivo general es dar una visión global y ordenada de los paradigmas de desarrollo existentes orientados a la Web e Internet. Se introducirán los modelos fundamentales para el desarrollo de aplicaciones en red y se explicarán las herramientas necesarias para su diseño, implementación, test, y mantenimiento. Los principales objetivos de la asignatura son: Proporcionar una visión general de las principales tecnologías de desarrollo para la Web. Conocer los principales paradigmas de desarrollo para aplicaciones Web. Conocer las tecnologías y lenguajes de programación utilizados en el desarrollo de aplicaciones Web. Conocer la arquitectura y protocolos de comunicación utilizados en la Web. Conocer otras arquitecturas y protocolos de comunicación a Internet. Proporcionar una visión general de los sistemas de computación distribuida.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]Català
6 p, 110.3 KB

Anglès
5 p, 104.8 KB

Castellà
6 p, 109.6 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2020-10-31   Favorit i Compartir