Laboratori Integrat de Software [102788]
López Peña, Antonio Manuel
Gomez Zurita, Jose Luis
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Software Integrated Lab
Título variante: Laboratorio Integrado de Software
Fecha: 2019-20
Resumen: Aquesta assignatura vol proporcionar una experiència útil a l'alumnat respecte el que es poden trobar a l'hora de desenvolupar projectes software professionalment. Per tant, des del punt de vista de l'alumnat, es tracta de desenvolupar un projecte software complet i relativament llarg. A més a més, el procés de desenvolupament serà tan o més important que el resultat final (producte software). Per tant, el software s'haurà de desenvolupar de la forma més professional possible, en particular, aplicant les millors pràctiques i treballant en equip. Així, els objectius de l'assignatura són: 1. Treballar en un equip relativament gran, composat de sub-equips amb diferents responsabilitats. 1 1. Treballar en un equip relativament gran, composat de sub-equips amb diferents responsabilitats. 2. Aplicar els coneixements teòrics que constitueixen les millors pràctiques del desenvolupament de software. 3. Desenvolupar un software complet, és a dir, anant des del paper en blanc fins a una aplicació, amb la seva documentació interna i externa, que satisfà els requisits d'un client. 4. Que el desenvolupament d'aquest software també serveixi per adquirir experiència en entorns SW actuals. L'aplicació feta, i la manera en que s'ha fet, hauria de poder servir com a "carta de presentació" curricular.
Resumen: Esta asignatura quiere proporcionar una experiencia útil al alumnado respecto a lo que se pueden encontrar a la hora de desarrollar proyectos software profesionalmente. Por lo tanto, desde el punto de vista del alumnado, se trata de desarrollar un proyecto software completo y relativamente largo. Además, el proceso de desarrollo será tan o más importante que el resultado final (producto software). Por tanto, el software se deberá desarrollar de la forma más profesional posible, en particular, aplicando las mejores prácticas y trabajando en equipo. Así, los objetivos de la asignatura son: 1. Trabajar en un equipo relativamente grande, compuesto de sub-equipos con diferentes responsabilidades. 1 1. Trabajar en un equipo relativamente grande, compuesto de sub-equipos con diferentes responsabilidades. 2. Aplicar los conocimientos teóricos que constituyen las mejores prácticas del desarrollo de software. 3. Desarrollar un software completo, es decir, desde el papel en blanco hasta una aplicación, con su documentación interna y externa, y que satisface los requisitos de un cliente. 4. Que el desarrollo de este software también sirva para adquirir experiencia en entornos SW actuales. La aplicación desarrollada, y la manera en que se ha desarrollado, debería poder servir como "carta de presentación" curricular.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Lengua: Català, anglès, castellà
Titulación: Grau en Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]Català
5 p, 107.2 KB

Anglès
5 p, 105.9 KB

Castellà
5 p, 106.2 KB

El registro aparece en las colecciones:
Materiales académicos > Guías docentes

 Registro creado el 2019-07-05, última modificación el 2020-09-05   Favorit i Compartir