Noves Formes d'Organització del Treball: Ocupació, Contractació, Descentralització Productiva [42137]
Solà Monells, Xavier
González Calvet, Jaume
Rojo Torrecilla, Eduardo
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Additional title: New Methods of Work Organisation: Employment, Contracting, Productive Decentralisation
Additional title: Nuevas Formas de Organización del Trabajo: Empleo, Contratación, Descentralización Productiva
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu d'aquesta assignatura és analitzar els aspectes més rellevants del règim jurídic corresponent a les peces essencials del tradicionalment anomenat "Dret individual del Treball", posant especial èmfasi en la incidència de les darreres reformes normatives i en les qüestions que major conflictivitat generen a la pràctica. Tot plegat amb la pretensió de proporcionar a l'alumnat els instruments necessaris per a gestionar amb solvència els múltiples i complexes problemes jurídics que plantegen les relacions laborals individuals en un entorn tan variable com l'actual.
Abstract: El objetivo de esta asignatura es analizar los aspectos más relevantes del régimen jurídico correspondiente a las piezas esenciales del tradicionalmente denominado "Derecho individual del Trabajo", poniendo especial atención en la incidencia de las últimas reformas normativas y en las cuestiones que mayor conflictividad generan en la práctica. Todo ello con la pretensión de proporcionar al alumnado los instrumentos necesarios para gestionar con solvencia los múltiples y complejos problemas jurídicos que plantean las relaciones laborales individuales en un entorno tan cambiante como el actual.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Drets Sociolaborals [4313301]
Study plan: Màster Universitari en Drets Sociolaborals [1122]Català
4 p, 101.7 KB

Anglès
4 p, 101.6 KB

Castellà
4 p, 101.6 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2021-06-12   Favorit i Compartir