Treball de Final de Màster [42457]
Blanco, Ismael
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: Master's Dissertation
Títol variant: Trabajo de Fin de Máster
Data: 2019-20
Resum: En aquest mòdul es posen les bases metodològiques necessàries per a dissenyar i elaborar un treball final de màster (TFM) que respongui a les característiques pròpies de la recerca en ciències socials. És un treball acadèmic autònom. Es posarà l'èmfasi en el rigor en la definició dels conceptes, els objectius de la recerca i la selecció de la metodologia d'anàlisi més adequada. Es treballarà en profunditat la capacitat de dissenyar el propi projecte de recerca, tant si presenta un interès principalment teòric com si el seu interès és d'anàlisi en base a casos empírics. El TFM és un treball de recerca que ha d'aprofundir en algun aspecte tractat en algun dels altres mòduls temàtics cursats en el màster. L'objectiu és desenvolupar algun tema de gestió pública rellevant des d'un punt de vista analític i empíric. El TFM ha de tenir les característiques formals i de contingut de la recerca en ciències socials. Haurà d'incloure la definició d'una pregunta de recerca rellevant i abordable, el plantejament d'una teoria focal adequada, una estratègia metodològica de recerca i el disseny del projecte. Eventualment, es pot arribar a realitzar l'anàlisi de l'evidència empírica corresponent.
Resum: En este módulo se ponen las bases metodológicas necesarias para diseñar y elaborar un trabajo final de máster (TFM) que responda a las características propias de la investigación en ciencias sociales. Es un trabajo académico autónomo. Se pondrá el énfasis en el rigor en la definición de los conceptos, los objetivos de la investigación y la selección de la metodología de análisis más adecuada. Se trabajará en profundidad la capacidad de diseñar el propio proyecto de investigación, tanto si presenta un interés principalmente teórico como si su interés es de análisis en base a casos empíricos. El TFM es un trabajo de investigación que ha de profundizar en algún aspecto tratado en alguno de los otros módulos temáticos cursados en el máster. El objetivo es desarrollar algún tema de gestión pública relevante desde un punto de vista analítico y empírico. El TFM debe tener las características formales y de contenido de la investigación en ciencias sociales. Deberá incluir la definición de una pregunta de investigación relevante y abordable, el planteamiento de una teoría focal adecuada, una estrategia metodológica de investigación y el diseño del proyecto. Eventualmente, se puede llegar a realizar el análisis de la evidencia empírica correspondiente.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Gestió Pública [4313500]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Gestió Pública [1119]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 104.9 KB

Anglès
5 p, 102.6 KB

Castellà
5 p, 103.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2023-01-28



   Favorit i Compartir