Treball de Fi de Màster [42663]
Qu Lu, Xianghong
Brañas Espiñeira, José Manuel
Rosell Foxa, Jordi
Viladomiu Canela, Lourdes
Zhou, Minkang
Beltrán Antolín, Joaquín
Saiz Lopez, Amelia
Cubeiro Rodriguez, Didac
Guerrero Cabrera, Federico
Francés Tudel, Gemma
Lopez Vidal, Lluc
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: Master Thesis
Additional title: Trabajo de Fin de Máster
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu fonamental d'aquesta assignatura és proporcionar als estudiants: • Coneixements que aportin una base que els permeti ser originals en el desenvolupament i/o aplicació d'idees, sovint en un context de recerca. 1 • Capacitat crítica i analítica. • Capacitat d'aplicar els coneixements adquirits i de resoldre problemes en contextos nous, més amplis o multidisciplinaris, relacionats amb la seva àrea d'estudi. • Capacitat d'integrar coneixements i d'enfrontar-se a la complexitat de formular judicis a partir d'una informació que, podent ser incompleta o limitada, inclogui reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l'aplicació dels seus coneixements i judicis. • Capacitat de comunicar els resultats, els coneixements i les conclusions de l'estudi davant públics especialitzats com no especialitzats.
Abstract: El objetivo fundamental de esta asignatura es proporcionar a los estudiantes: Conocimientos que aporten una base que les permita ser originales en el desarrollo y/o aplicación de ideas, a menudo en un contexto de investigación. Capacidad crítica y analítica. 1 Capacidad crítica y analítica. Capacidad de aplicar los conocimientos adquiridos y de resolver problemas en contextos nuevos, más amplios o multidisciplinares, relacionados con su área de estudio. Capacidad de integrar conocimientos y de enfrentarse a la complejidad de formular juicios a partir de una información que, pudiendo ser incompleta o limitada, incluya reflexiones sobre las responsabilidades sociales y éticas vinculadas a la aplicación de sus conocimientos y juicios. Capacidad de comunicar los resultados, los conocimientos y las conclusiones del estudio ante públicos especializados como no especializados.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [4313666]
Study plan: Màster Universitari en Unió Europea-Xina: Cultura i Economia [1136]Català
7 p, 110.8 KB

Anglès
7 p, 109.8 KB

Castellà
6 p, 110.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-05, last modified 2020-08-02   Favorit i Compartir