Metodologia Avançada de Recerca Social [44038]
López Roldán, Pedro
Miguel Quesada, Francesc Josep
Verd Pericàs, Joan Miquel
Barranco Font, Oriol
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Títol variant: Advanced Methodology in Social Research
Títol variant: Metodología Avanzada de Investigación Social
Data: 2019-20
Resum: L'objectiu del mòdul optatiu de Metodologia Avançada de Recerca Social [MARS] és el coneixement teòric i aplicat de la metodologia i de la diversitat de mètodes i tècniques avançades en l'anàlisi de les dades per a la investigació social, tot tractant diverses perspectives metodològiques, tant quantitatives com qualitatives. Aquest objectiu general es complementa amb tres d'específics: 1. Orientar el procés de realització d'un treball d'investigació tot establint els criteris i les tasques necessàries del seu disseny metodològic i de l'aplicació pertinent dels mètodes i tècniques d'investigació per tal d'adequar-los als models teòrics i assolir el rigor de la recerca científica. 2. Adquirir les habilitats d'utilització del programari corresponent a les tècniques d'anàlisi de dades tractades. 3. Proporcionar la informació i l'aprenentatge dels mètodes i tècniques d'investigació amb caràcter aplicat, amb especial referència a les línies de recerca dels professors del mòdul i dels equips de recerca del Departament.
Resum: El objetivo del módulo de Metodología Avanzada de Investigación Social [MARS] es el conocimiento teórico y aplicado de la metodología y de la diversidad de métodos y técnicas avanzadas en el análisis de los datos para la investigación social, tratando diversas perspectivas metodológicas, tanto cuantitativas como cualitativas. Este objetivo general se complementa con tres específicos: 1. Orientar el proceso de realización de un trabajo de investigación estableciendo los criterios y las tareas necesarias de su diseño metodológico y de la aplicación pertinente de los métodos y técnicas de investigación con el fin de adecuarlos a los modelos teóricos y lograr el rigor de la investigación científica. 2. Adquirir las habilidades de utilización del software correspondiente a las técnicas de análisis de datos tratados. 3. Proporcionar la información y el aprendizaje de los métodos y técnicas de investigación con carácter aplicado, con especial referencia a las líneas de investigación de los profesores del módulo y de los equipos de investigación del Departamento.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà
Titulació: Política Social, Treball i Benestar [4313228]
Pla d'estudis: Màster Universitari en Política Social, Treball i Benestar [1419]Català
10 p, 127.7 KB

Anglès
10 p, 126.6 KB

Castellà
10 p, 127.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-05, darrera modificació el 2020-10-31   Favorit i Compartir