Història Contemporània universal I, l'Època del Liberalisme [100345]
Domènech Sampere, Francesc Xavier
Yépez Piedra, Daniel
Fernández García, Elena
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Modern History I, the Age of Liberalism
Additional title: Historia Contemporánea Universal I, la Época del Liberalismo
Date: 2019-20
Abstract: L'assignatura d'"Història Contemporània Universal I" té com a objectiu formar els estudiants tot subministrant-los els recursos i instruments necessaris per tal que adquireixin un coneixement sòlid dels canvis polítics, institucionals, econòmics, socials i culturals en el món, així com dels factors que els expliquen, des de mitjan segle XVIII fins al 1871. D'aquesta forma, es cobreix el primer tram de la matèria d'Història C o n t e m p o r à n i a . Es tindran en compte les diferents interpretacions i els debats historiogràfiques que se'n deriven.
Abstract: La asignatura de "Historia Contemporánea Universal I" tiene como objetivo formar los estudiantes suministrándoles los recursos e instrumentos necesarios para que adquieran un conocimiento sólido de los cambios políticos, institucionales, económicos, sociales y culturales en el mundo, así como de los factores que los explican, desde mediados de siglo XVIII hasta el 1871. De esta forma, se cubre el primer tramo de la materia de Historia Contemporánea. Se tendrán en cuenta las diferentes interpretaciones y los debates historiográficas que de ellas se derivan.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Història [2500501]
Study plan: Grau en Història [803]Català
4 p, 101.9 KB

Anglès
4 p, 101.4 KB

Castellà
4 p, 101.9 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2019-09-09   Favorit i Compartir