Primera llengua estrangera I, francès [101165]
de la Paz Vigo, Laura
Oliva Bartolomé, Mercè
Roubira, Genevieve
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Títol variant: First Foreign Language I, French
Títol variant: Primera lengua extranjera I, francés
Data: 2019-20
Resum: L'alumnat adquireix un seguit de coneixements lingüístics i desenvolupa competències comunicatives tant en la interacció oral com en l'expressió escrita, de manera que al final d'aquest primer curs ha de ser capaç de fer el següent: * Reconèixer els signes ortogràfics propis del francès i relacionar-los amb els fonemes corresponents. * Reconèixer les lletres que es pronuncien i les que no es pronuncien. * Distingir els fonemes /y/, /u/, /?/, /e/ i /?/. * Interioritzar progressivament el sistema rítmic i l'entonació del francès. * Comprendre missatges orals breus emesos a través de mitjans de comunicació, per telèfon, en llocs públics. * Mantenir una conversa senzilla relacionada amb situacions bàsiques de la vida quotidiana. * Comprendre anuncis, notícies i informacions periodístiques breus, i extreure informació d'un text escrit adreçat a un públic general (avisos, cartells, prospectes, notes, etc. ). * Redactar textos breus i senzills en francès (postals, notes, textos personals, etc. ). * Omplir formularis i impresos en què es demana informació personal.
Resum: El alumnado adquiere una serie de conocimientos lingüísticos y desarrolla competencias comunicativas en la interacción oral y en la escrita, de manera que al final de este primer curso deberá ser capaz de: * Reconocer los signos ortográficos propios del francés y relacionarlos con los fonemas. * Reconocer las letras que se pronuncian y las que no se pronuncian. * Distinguir los fonemas /y/, /u/, /¶/, /e/ i /S/. * Interiorizar progresivamente el sistema rítmico y la entonación del francés. * Comprender mensajes orales breves emitidos a través de medios de comunicación, por teléfono, en lugares públicos, etc. * Mantener una conversación sencilla relacionada con situaciones básicas de la vida cotidiana. * Comprender anuncios, noticias e informaciones periodísticas breves y extraer información de un texto escrito dirigido a un público general (avisos, carteles, prospectos, notas, etc. ). * Redactar textos breves y sencillos en francés (postales, notas, textos personales, etc. ). * Rellenar formularios e documentos en que se pida información personal.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, anglès, castellà.
Titulació: Turisme [2500894]
Pla d'estudis: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]Català
6 p, 108.1 KB

Anglès
6 p, 107.7 KB

Castellà
6 p, 108.2 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2019-07-12, darrera modificació el 2020-02-06   Favorit i Compartir