Primera llengua estrangera III, anglès [101179]
Anderson, Jane
Jones, Samuel
Kubas, Ewa
Ortega Fernández, Eric
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera

Additional title: First Foreign Language III, English
Additional title: Primera lengua extranjera III, inglés
Date: 2019-20
Abstract: L'objectiu principal del curs és permetre que l'alumne adquireixi tant els coneixements lingüístics específics del sector turístic com altres de caire més general perquè pugui assolir el més ampli ventall de coneixement possible i, en aquest, l'últim curs obligatori d'anglès, acreditar el nivell B2 si està cursant el Grau de Turisme o acreditar el nivell C1 si està cursant el Grau de Turisme en anglès. A més, es desenvolupen competències comunicatives, tant en la interacció oral com en l'escrita, de manera que en acabar aquest curs l'alumne haurà de ser capaç de: Generals Mantenir converses en diversos contextos. Descriure persones, llocs, sentiments. Narrar fets relacionats amb l'experiència personal, situacions, i fets. Entendre textos adreçats a un públic ampli. Contestar qüestionaris o formularis. Entendre i redactar missatges diversos. Entendre la informació d'una selecció de textos orals o escrits. Resumir la informació procedent de textos orals o escrits. 1 Resumir la informació procedent de textos orals o escrits. Llegir i escriure cartes i correus electrònics informals i formals. Habilitats generals Desenvolupar el grau de precisió (en gramàtica, pronúncia, ús del lèxic, registre, etc. ) i fluïdesa (velocitat en la producció, habilitat per expressar idees i desenvolupar el discurs) tant en l'expressió escrita com en l'oral. Desenvolupar estratègies i habilitats per comprendre textos escrits i orals reals. Desenvolupar estratègies per continuar aprenent de manera autònoma fora de l'aula. Desenvolupar la capacitat per funcionar lingüísticament de manera eficient i amb seguretat en l'àmbit del turisme i de les situacions quotidianes.
Abstract: El objetivo principal del curso es permitir que el alumno adquiera tanto los conocimientos lingüísticos específicos del sector turístico como otros de carácter más general para que, en este último año de sus estudios, pueda acreditar el nivel B2 si está cursando el Grado de Turismo o acreditar el nivel C1 si está cursando el Grado de Turisme en inglés. Objetivos generales Mantener conversaciones en diversos contextos. Describir personas, lugares, sentimientos. Narrar hechos y situaciones relacionadas con la experiencia personal. Entender textos dirigidos a un público amplio. Contestar cuestionarios o formularios. Entender y redactar mensajes diversos. Entender la información de una selección de textos orales o escritos. Resumir la información procedente de textos orales o escritos. Leer y escribir cartas y correos electrónicos informales y formales. Habilidades 1 Habilidades Desarrollar el grado de precisión (en gramática, pronunciación, uso del léxico, registro, etc. ) y fluidez (velocidad en la producción, habilidad para expresar ideas y desarrollar el discurso) tanto en la expresión escrita como en la oral. Desarrollar estrategias y habilidades para comprender textos escritos y orales reales. Desarrollar estrategias para continuar aprendiendo de forma autónoma fuera del aula. Desarrollar la capacidad para funcionar lingüísticamente de manera eficiente y con seguridad en el ámbito del turismo y de las situaciones cotidianas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Turisme [2500894]
Study plan: Grau en Turisme [1345] ; Grau en Turisme [820]Català
9 p, 130.5 KB

Anglès
9 p, 126.9 KB

Castellà
9 p, 129.3 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2019-07-12, last modified 2020-10-31   Favorit i Compartir