Diagnosi i planificació ambiental [101622]
Nadal Tersa, Jordi
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Additional title: Environmental Diagnosis and Planning
Additional title: Diagnosis y planificación ambiental
Date: 2019-20
Abstract: Aquesta assignatura té com a objectiu principal que els i les estudiants adquireixin els coneixements necessaris per tenir una visió crítica de la planificació territorial i puguin valorar els continguts ambientals amb els que s'estructura el territori. Per assolir aquest objectiu principal, es proposen els següents objectius durant el curs: Analitzar la planificació territorial i urbanística des del punt de vista ambiental Analitzar la protecció ambiental a nivell internacional, europeu i nacional Treballar el concepte del paisatge des del punt de vista normatiu Desenvolupar les eines per avaluar l'impacte ambiental en els processos normatius.
Abstract: Esta asignatura tiene como objetivo principal que los y las estudiantes adquieran los conocimientos necesarios para tener una visión crítica de la planificación territorial y valoren los contenidos ambientales con los que se estructura el territorio. Para alcanzar este objetivo principal, se proponen los siguientes objetivos durante el curso: Analizar la planificación territorial y urbanística desde el punto de vista ambiental Analizar la protección ambiental a nivel internacional, europeo y nacional Trabajar el concepto del paisaje desde el punto de vista normativo Desarrollar las herramientas para evaluar el impacto ambiental en los procesos normativos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, anglès, castellà
Studies: Geografia i Ordenació del Territori [2501002]
Study plan: Grau en Geografia i Ordenació del Territori [824] ; Grau en Geografia i Ordenació del Territori [826]
Document: Objecte d'aprenentatge



Català
5 p, 105.0 KB

Anglès
5 p, 102.7 KB

Castellà
5 p, 102.8 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Course guides

 Record created 2019-07-12, last modified 2023-01-28



   Favorit i Compartir